Is uw auto klaar voor de herfst?

De ruitenwissers en verlichting wordt gratis gecheckt!

Kom tussen negen en vijf uur langs, dan hoeft u geen afspraak te maken.

icon_apk

APK

Totaal Autoservice De Rooy keurt alle veiligheids- en milieuaspecten van uw auto op een duidelijke, vakkundige en betaalbare manier.

Afspraak maken

icon_kleinebeurt

KLEINE BEURT

Totaal Autoservice De Rooy controleert tijdens een kleine beurt grondig op maar liefst 31 afzonderlijke punten uw auto. Daarnaast wordt de olie bijgevuld en het oliefilter vervangen.

Afspraak maken

icon_grotebeurt

GROTE BEURT

Totaal Autoservice De Rooy controleert uw auto tijdens een grote beurt grondig op 95 belangrijke punten. Daarnaast worden diverse filters vervangen, verschillende vloeistoffen bijgevuld en de motorolie ververst.

Afspraak maken

icon_occasions

OCCASIONS

Al meer dan 30 jaar is De Rooy Auto’s hét adres voor betrouwbare occasions met Bovag zekerheid en voorzien van Nationale AutoPas.

Afspraak maken

icon_banden

BANDEN

Totaal Autoservice De Rooy biedt u een uitgebreide bandenservice. U kunt bij ons terecht voor alle merken zomer- en winterbanden.

Afspraak maken

icon_schade

SCHADE

Totaal Autoservice De Rooy begrijpt dat autoschade altijd vervelend is en besteedt daarom extra zorg aan schadehulp. Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen samen en zorgen ervoor dat uw auto snel weer de weg op kan en geven u tot die tijd gratis een leenauto mee.

Afspraak maken

IS UW AUTO KLAAR VOOR DE HERFST?

Totaal Autoservice De Rooy

De Rooy Auto’s presenteert u Totaal Autoservice De Rooy, een uniek en compleet garageconcept dat u een uitgebreide service biedt. Bij Totaal Autoservice De Rooy weet u altijd waar u aan toe bent. Wij vinden volledige transparantie heel belangrijk. Dat betekent dat u bij Totaal Autoservice De Rooy altijd duidelijke prijzen krijgt en een heldere uitleg over de werkzaamheden die wij voor uw auto hebben verricht of zullen gaan uitvoeren. Wij denken met u mee om tot de beste oplossingen te komen. Totaal Autoservice De Rooy werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

Uw fabrieksgarantie loopt door als u de auto voor onderhoud of reparatie naar Totaal Autoservice de Rooy brengt. Natuurlijk bent u als leaserijder ook van harte welkom.

werkplaats-derooy
apk-keuring

APK keuringseisen voor verlichting

APK keuringseisen voor verlichting Verlichting is onderdeel van de veiligheid van de auto. Niet alleen voor u als automobilist maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers heeft goedwerkende verlichting een hoge prioriteit. APK keuringseisen voor de verlichting op een rijtje: Koplampen moeten bij de apk keuring naar behoren werken. APK keuringseis is werkende functie […]

apk-keuring

Wanneer moet ik mijn autoverlichting gebruiken?

Gebruik autoverlichting Hieronder vindt u een overzicht voor het juiste gebruik van de verlichting van uw auto. Dimlicht Overdag bij slecht zicht mag u het dimlicht gebruiken. In het donker is het dimlicht verplicht. De dimlichten hoeven niet aan als de mistlichten branden. Branden de dimlichten en mistlichten aan de voorkant van de auto tegelijk? […]

Wij zijn 2e pinksterdag geopend van 9.00 tot 16.00u.