Veelgestelde vragen bij de Rooy Auto's in Dussen

Waarom hebben jullie zo weinig informatie nodig?

De reden dat wij zo weinig informatie nodig hebben voor een aanvraag komt doordat wij op een andere manier werken. Ons doel is het de klant zo makkelijk mogelijk maken. Bij de bank moet u alles aanleveren, wij vragen alles op.

Wat is de zekerheid voor de bank bij Financial Lease?

De zekerheid die wij hebben is de auto. De auto vormt voor ons het onderpand. Wanneer u in financiële moeilijkheden komt en niet meer aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen, verhalen wij dit op de auto. Hierdoor heeft u en hebben wij zekerheid.

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere aanbieders?

Wij doen zoveel mogelijk zaken telefonisch en per e-mail. Hierdoor kunnen wij fors besparen op kantoren en receptiemedewerkers. Dit berekenen wij uiteraard door om u een zo goedkoop mogelijk aanbod te kunnen doen.

Kan ik vervroegd aflossen?

Ja u kunt vervroegd aflossen. Als boete betaalt u dan 10% van de misgelopen rente.

Wat gebeurt er als ik een BKR-codering heb?

Een BKR-codering uit het verleden hoeft geen probleem te zijn, als het maar is opgelost. Bij een nog lopende codering kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

Kan ik een aanbetaling doen?

U kunt aanbetalen zoveel u wilt. Het maandbedrag zal dan nog lager worden.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Natuurlijk kunt u uw auto inruilen. Wij bieden altijd een juiste en goede prijs voor uw inruilauto.

Wat is een slottermijn?

Een slottermijn is het laatste termijn. Dit bedrag is altijd hoger dan het maandbedrag. U kunt ervoor kiezen de auto dan weer in te ruilen. De restwaarde van de auto zal ongeveer evenveel zijn als de slottermijn. Hierdoor kunt u er ook voor kiezen om de auto in te ruilen en weer een nieuw contract aan te gaan. U betaalt de slottermijn dan niet. Ook kunt u ervoor kiezen de auto in te leveren, zodat u, aan de hand van de waarde op dat moment, helemaal geen slottermijn hoeft te betalen.

Wat is de rente?

De rente op jaarbasis bedraagt ongeveer 8,6%

Wij zijn 2e pinksterdag geopend van 9.00 tot 16.00u.